alla kategorier

Nyheter

Du är här : Hem> Nyheter

Tapetmärkesintroduktion- Brewster

Tid: 2022-06-19 Träffar: 15

5.1

Brewster är ett av världens äldsta och största multinationella tapetföretag, föregångaren kan spåras tillbaka till 1892.

 

Brewster har förvärvat International Wallcovering-fabriken i Toronto, Fine Décor-fabriken i Holmes Chapel, England, och det berömda tapetföretaget CHESAPEAKE i USA, som har en mycket stark tapetproduktionskapacitet. Alla Brewsters produkter är i linje med de miljöstandarder som fastställts av europeiska, amerikanska och asiatiska länder.

 

Brewsters tapeter främst med non-woven som pappersbas, ytan täckt med akrylbeläggning, speciell teknik för att göra tapetytan ger en bättre tredimensionell känsla. Non-woven pappersbasstruktur är fin och mjuk, efter bränning och dropptest kommer tapetytan utan brinnande spår att torkas ren efter inga uppenbara tecken på infiltration, fuktkänslan är inte stor, flamskyddande och fuktbeständighet är bra. Dessutom kan pennskrift på tapetens yta enkelt raderas, raderas och den ursprungliga ytan också, fläckbeständighet är också värt att bekräfta.

 

Brewster tapeter täcker Europa och USA klassiska, moderna, neoklassiska, rustika, barn och andra konstnärliga stilar, för heminredning för att ge en mängd olika konstnärliga stilar.

 

"Multi-grain samling" är en ränder som temat för USA tapeter, bredd och smala, färg förskjutna förändring av vertikala ränder kan ge en visuell effekt av stretching utrymme, mycket lämplig för en liten del av rummet. Tapeter använder rent pappersmaterial, även om andningsförmåga och hållbarhet än non-woven dålig, men utskriftseffekten är utmärkt, hög grad av färgåtergivning. Denna klassiska randmönster stil mångsidig, om du står inför ett brett spektrum av tapeter obeslutsamhet, då kan du överväga tapeten.