alla kategorier

Nyheter

Du är här : Hem> Nyheter

Tapetmärkesintroduktion- Rasch

Tid: 2022-06-19 Träffar: 17

3.1

rasch är ett av de största företagen i den globala tapetbranschen, med moderna produktionsbaser i Tyskland, Ukraina, Turkiet och Polen, och har mer än 150 års historia av tapettillverkning och har ett högt anseende i Europa.

rasch är det första tapetföretaget i världen som använder spillgasreningsutrustning och vattenbaserad tryckpasta och dess produkter har fått internationella certifieringar som CE EU säkerhetscertifiering, FSC miljöcertifiering, RAL kvalitetscertifikat etc. Tapeten är mycket säker. och miljövänlig och återvinningsbar.

rasch ägnar stor uppmärksamhet åt tapeternas personalisering och kreativitet, har ett eget team av designers, med studior över hela världen, och har hittills 12 professionella designers och hundratals designers, med produkter som ofta visas på stora utställningar och modekonferenser. mycket beröm inom och utanför branschen.

ETRO är den bästa tapetserien i europeisk stil, med mer än tio olika färger och mönster, den utsökta och lyxiga designen och utförandet är valet av människor som strävar efter hög stil. Färgen är unik och genomarbetad, och mönstret är gjort genom djuppressning, med en stark känsla av tredimensionalitet.

När det gäller de andra tapeterna klassificeras också den officiella Long dekorerad enligt tapetens stil, mönster, färg och lokala kultur och heter "Rivera", "Abaca", "Nubia" Och så vidare, men ett sådant namn betyder faktiskt lite till konsumenterna.

Kinesiska element i tapetmönstret är en viktig närvaro, "glad på ögonbrynen" är en av företrädarna för serien, till temat kinesiska blommor och fåglar, totalt fyra typer av stilar. I traditionell kinesisk kultur, skator omen av lycka, festlig, tapeter på flocken av skator genom varm stämpling process, verklighetstrogna, vissa skator står på grenarna, vacker hållning, några skator svävar i luften, dynamisk, så att hela rummet är full av energi och vitalitet. Tapetserien är gjord av non-woven, bra andningsförmåga, inte lätt att riva.

"Bright stars" tapet designad för barnrum att bygga, stjärnmönster naiv, krämfärgad bakgrund ren ljus och inte hård. Formaldehydhalt på ca 10mg/kg, effektivt skydd för barns hälsa.